Single

Vind je match!

Het vinden van een geschikte partner is voor veel singles een vermoeiende bezigheid. Je kan op stap gaan, uren doorbrengen voor je PC en vele datingssites afspeuren..Het is een vaststaand feit dat er nog nooit zoveel alleenstaanden zijn geweest, de cijfers liegen er niet om, momenteel is 1 op de 4 mensen in Vlaanderen single.

Waarom lukt het niet voor de meeste singles om opnieuw te beginnen na een relatiebreuk ? Angst en twijfel, bang voor de pijn is een veel voorkomend issue. Zodat de meeste singles het gewoon opgeven en niet meer openstaan voor een relatie.

 Nadelen van het single zijn:

- Niemand waar je vreugde en verdriet mee kan delen

- Gezellig samen ontbijten is er niet bij

- Gebrek aan gezelschap, alleen is maar alleen

- Geen  stap durven te zetten naar een nieuw contact, stel dat er een neen komt.

- De pijn van het verleden niet kunnen loslaten, je weet hoe het voelt verdriet te hebben om een gebroken relatie.

- In moeilijke momenten steken twijfels de kop op: wat scheelt er aan mezelf, ben ik wel de moeite waard.

- Datingsites beloven veel maar weinig mensen halen er een geschikte relatie uit, je wordt     tenslotte datingmoe!!!

 Wat gebeurt er als je niets doet?

Je hebt momenten van eenzaamheid, alleen activiteiten ondernemen zonder partner is echt niet leuk! Je gaat terug naar de datingsites in de hoop dat je toch iemand gaat tegenkomen. Je blijft in je veilige schulp en geeft het uiteindelijk op, zoekt niet meer en verklaard: dan blijf ik maar alleen verder gaan.

 Singles…het kan ook anders!

Wij weten hoe dit voelt en daarom zijn wij van geluk-express  Nicole Vanhoef Liedescoach  met een missie begonnen om singels te begeleiden naar een nieuwe relatie. Wij geloven sterk in de liefde, het leven is gewoon veel leuker en mooier met 2!

 Waarom een single event?

Een gezellige avond uit met leuke ijsbrekers waarbij je nieuwe singles gaat ontmoeten. Wij zorgen voor een fijne begeleiding zodat het makkelijker en leuker is om contact te leggen met andere singles. En wie weet ontmoet je op deze avond de M/V van je dromen..

- Wij helpen je om gemakkelijker contact te leggen door middel van leuke ijsbrekers, bv: ontdek hetzelfde symbool bij een andere partner.

- Wij maken het makkelijker voor je om de eerste stap te zetten naar een nieuwe liefde in een sfeervolle en veilige omgeving.

- We begeleiden je om een nieuwe partner te ontmoeten en misschien wel de perfecte match te vinden, het leven is gewoon veel leuker met 2!

- Een gezellige avond te beleven, nieuwe mensen te ontmoeten, gezellig te borrelen met andere singles met verrassende spelelementen om elkaar op een ongedwongen manier (beter) te leren kennen.

- Singles stop met zoeken en begin te vinden, want je bent er klaar voor. Zet vandaag nog een stap om een match te vinden en opnieuw de liefde te ervaren!

 Reactie op de vorige single activiteit:

Ik heb deze avond afgesloten met een heel positief gevoel, ik heb informatie uitgewisseld met tal van personen en zelfs een verdere date gepland! De sfeer was heel gezellig, ik heb veel nieuwe singles ontmoet en iedereen stond open voor het toffe concept! Proficiat aan de organisatie. ( Heidi)

Inschrijven? klik agenda

 

Stel je even voor dat je de partner van je leven tegenkomt… Hoe zou dat je leven veranderen?

- Terug samen te genieten van het leven, samen wakker worden en samen ontbijten, weer het mooie gevoel te hebben van verliefdheid.

- Hoe anders zou het zijn om met vakantie te gaan met 2…… Samen naar evenementen en feestjes te gaan.. 

- Hoe mooi zou het zijn om weer dingen samen te delen?  Een partner om mee te praten.

- Hoe zou je leven positief veranderen en aangenamer worden met een leuke partner aan je zijde en opnieuw voor de liefde te gaan en liefde te beleven?

- Hoeveel mooier en liefdevoller zou je leven eruit kunnen zien, als jij een eerste stap zet?

 “Dus singles mis deze unieke kans niet om nieuwe mensen te ontmoeten en misschien wel de perfecte match te vinden." 

 Zet vandaag nog de stap en meld je aan op een van onze activiteiten!! 

 Reactie op onze vorige singleborrel:

 Patrick: Zeer leuke avond gehad en een heel tof meisje als moge leren kennen heel tof gesprek gehad met haar en gegevens uitgewisseld hopelijk hoor ik haar vlug terug top georganiseerd dikke proficiat!!

 

 Vriendelijke groetjes,

 

Nicole Vanhoef liefdescoach