Fotoalbum

Een leuke wandeling single Walk&Talk geweest op zondag 19 maart. Nieuwe mensen ontmoet en fijne gesprekken gehad. Van Nicole veel datingtips gekregen! Een aanrader..

Gezellige singleborrel in Hasselt 31 oktober, gezellige groep singles! 

 Single Walk&Talk 16 oktober in Genk! Zeer aangename wandeling geweest, stralend weer, leuke mensen ontmoet, veel datingtips gekregen van Nicole je hebt dat supergoed gedaan!

 

Single Soirée 30 setember 2016 Hasselt!

Fijne sfeer, goed gezelschap en lekker gegeten in de lounge op het dak van 5th Avenue in Hasselt!

 

Single Walk&Talk 25 september 2016 Genk.

Prachtige locatie, gezellige groep, fijne babbels, veel tips tips gekregen rond daten tijdens de wandeling van Nicole zij heeft gezorgd voor een goede begeleiding! Nadien nog een afspraak gemaakt voor een liefdescoaching!

 

Single Soirée 26 augustus 2016 Hasselt 5th Avenue:

Geweldig gezelschap, lekker gegeten en fijn gesprekken gehad! Tevreden gevoel aan over gehouden, geslaagde avond!

 

Singe Walk&Talk 10  juli 2016 dilsen Stokkem

Wij hebben kunnen genieten van een mooie zomerse dag in een mooi natuurgebied.

Ondanks de warmte een mooie leuke middag geweest met interessante deelnemers.

Gr Ine

 

Singe Walk&Talk juni 2016 dilsen Stokkem

Het was een geweldige middag was een tof groepje, leuke gesprekken gehad, veel gelachen super en dat beetje regen heeft de pret niet kunnen bederven!!

Roul

 

Singleborrel 21 april  5th Avenue Hasselt 2016

Weer een hele gezellige avond geweest onder singles, Ik heb weer kennis gemaakt met zowel andere dames en heren. Bedankt voor de leuke avond!

Gr Lieve

 

Singleborrel 18 maart Alphorn Dilsen Stokkem 2016

Ik vond het een hele leuke avond: veel gebabbeld,gegevens uitgewisseld, veel gelachen en veel gedanst, wat wil een mens nog meer hé :)
Dus wil ik je zo nog even bedanken voor de hele leuke avond.
Groetjes ...
Karin

 

Singleborrel 25 januari 2016

Ik heb deze avond afgesloten met een heel positief gevoel, ik heb informatie uitgewisseld met tal van personen en zelfs een verdere date gepland! De sfeer was heel gezellig, ik heb veel nieuwe singles ontmoet en iedereen stond open voor het toffe concept!
Proficiat aan de organisatie. ( Mieke)

 

Singleborrel Hasselt 28 december 2015

De singleborrel van 28/12 was mijn eerste kennismaking met jullie organisatie. Het concept van de singleborrels vind ik buitengewoon. Vooral de losse sfeer vind ik een echte troef....

Een opeenstapeling van toevalligheden heeft ervoor gezorgd dat ik op de singleborrel een echte match heb gevonden en het mooie van het verhaal is dat het helemaal wederzijds is. Die avond is er iets gezaaid en nu is daar een mooie relatie uit aan het groeien! :

Ik wil je uiteraard nog heel hartelijk bedanken voor je goede zorgen!

Met vriendelijke groeten,

Theo T.

 

Singleborrel 16 november Hasselt 2015!

Persoonlijk heb ik me goed geamuseerd. De verhoudingen tussen aanwezige vrouwen en mannen was wel niet in evenwicht, maar dat kon de pret niet drukken. Samen met 2 anderen hebben we de boel gesloten en zelfs nog nagekaart in een andere zaak toen deze sloot.( sabine)

 

Singleborrel 9/10/2015 in Maaseik!

Ik stond open voor het concept van anders daten. Nieuwe contacten gelegd en leuke gesprekjes gehad. Een heel gezellige avond geweest, met een goed gevoel afgesloten! (Ine)

Contact